Topbanner

Nyhed

​Ballerup Brand mellem Ballerup Bibliotek og jernbanen

Brand i Container

I forbindelse med brandvagt på Ballerup MusikFest d. 26. august, opdagede en af brandvagterne en brand i en container ved Ballerup Bibliotek, og fik meldt så brandvæsenet kunne blive tilkaldt og få slukket branden.

26-08-2017
Hjemmeværnskompagni Ballerup hjælper Ballerup ​MusikFest i perioden d. 25-27. august med brandvagter, for at sikre at de opstillede telte og materiel ikke brænder, når der ikke er optrædende og publikum.

Natten mellem fredag og lørdag, oplevede en af vagterne så faktisk en brand, ikke i noget af Ballerup Festivalens udstyr, men i en affaldscontainer ved Ballerup Bibliotek, i jernbaneviadukten han sad oven på og holdt vagt.

Efter indsatsen meldte brandvæsenet, at det var godt vi ikke selv havde forsøgt at slukke ilden med en ildslukker, da containeren stod så tæt på jernbanens køreledninger, at der var en risiko for at det kunne have resulteret i en ildbue, og deraf følgende stød.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224