Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Jul er også Hjemmeværnet

Hjemmeværnskompagni Ballerup har både haft gang i fakler og flasker  i juledagene i forbindelse med Mindelunden og et juleløb.

26-12-2017
Traditionen tro skal juleaften indledes med en tur i Mindelunden. Hjemmeværnskompagni Ballerup mødes med de andre hjælpere fra regionens øvrige kompagnier ved Blindeinstituttet og får en kort instruktion inden faklerne tændes og vi går under kommmando op for at tænde lys på gravene i Mindelunden. Arrangementet varer ca. 1 times tid og er en god måde for os at indlede julen på og samtidig sende en tanke til dem som ofrede sig for fred og frihed i modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig. Æret være deres minde.



2. juledag var det så juleløb ved Søndersø. Hjemmeværnskompagni Ballerup støtter op om lokale inititiativer og Ballerup Atletikklub, BAK, har overtaget stafetten med at arrangere juleløb. Kompagniet har et godt samarbejde med BAK og derfor var det heller ikke svært at takke ja til at hjælpe.  Jul og hjælp klinger godt sammen og det kunne også mærkes på stemningen ude ved Søndersø. Det var ren råhygge i frisk vind og der blev både uddelt vand, kaffe og frugt. Der var mere end 220 friske løbere, som nu med god samvittighed kan sætte sig til bords til 2. juledags julefrokoster.




Her fra Hjemmeværnskompagni Ballerup skal lyde en glædelig jul og et godt nytår!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring