Topbanner

Nyhed

​Afspærring ved indkørsel til Stilbjergvej

HVKBIL indsat ved brand

Hjemmeværnkompagni Billund indsat ved brand.

18-01-2015
Kl. 18:17 modtages alarmmelding fra Vagthavende Officer, og indenfor 10 minutter var de 3 delingsfører alarmeret og i gang med at alarmere folkene. Indenfor 30 minutter var første mand på plads og inden 1 time fra første melding var vi på plads på samtlige poster.

 

Vores opgave var at afspærre indkørslen til Stilbjergvej samt sørge for at ingen trafik passerede mellem de to nærliggende rundkørsler på Lufthavnsvej, da Beredskabet var bange for, at tung røg ville ligge sig på vejen og dermed gøre det farligt for trafikkanter at passere.


Føringskøretøjet er bragt til stedet og benyttes flittigt af Simon Landbo, som har kommandoen, for vores vedkommende, på stedet. Herudover er der 6 m/k i gang på 3 poster og KC, NK og UDDSTOF har besat eget KSN i KMP-lokalerne. Vi har haft gang i Støtte, Forplejningsgruppen samt Forsyningsgruppen – alt i alt er der i skrivende stund 10 m/k gang – og det forventes, at inden indsatsen slutter er der aktiveret op i mod 20 m/k.

 

Indsatsleder fra Politiet har ytret stor ros til os for vores indsats og var glad for den meget hurtige respons fra vores side.

 

Udover HVKBIL deltager også Politiet, Beredskabsstyrelsen (Haderslev og Herning), Miljøvagten samt Brandvæsnet fra indtil flere byer – en meget stor indsats. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224