Topbanner

Nyhed

skydebane dag for nye skytter

En oplevelse fortælling fra en ny skytte.

29-09-2016
En fantastisk dag på skydebanen.

Kort før sommerferien indgav jeg et ønske, om skydetræning for begyndere. Det blev der taget godt imod og kort tid efter var der fundet en løsning og dato på dette. Det kalder jeg en hurtig reaktion. Kanon godt. Løsningen var 2 skydetider, nybegynder fra 9.00-11.00 og de erfarende  kl. 11.00-14.00. En rigtig god løsning som rammer alle. Mange hjv-kammerater støttede godt op om dette.

En del af de erfarne hjv-kammerater var blevet hjemme så os nybegyndere kunne træne i ro og fred. Dog var der også erfarne skytter mødt op for at hjælpe og træne os nybegyndere. Helt fantastisk. En stor tak til alle.

Vores skydelærer Frank gennemgik stille og roligt de basale ting og udviste tålmodighed og stor lyst til at træne os. Stor ros til ham. Vores hjv-kammerater Peter, Jan og Kim som deltog i vores træning skal også have stor ros for deres hjælp og vejledning. Uden jer alle, ville vi ikke komme langt.

Det er så fedt at se og føle vores enorme sammenhold. Det er det, som gør vores kompagni, helt specielt.

Med venlig hilsen

Jeanette Jensen

Fakta

på Sdr. Omme skydebane.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224