Topbanner

Hjemmeværnskompagni Haderslev Nord


Hjemmeværnskompagni Hader​slev Nord
 
Som hører til i Haderslev. Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige totalforsvar og d​et civile samfund. I de seneste år har vi i kompagniet haft folk som har været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kameratskab. vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelse- og udviklings ønsker.
 


Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

 Enhedsoversigt

 
 

 Kortoversigt

 
 

 Nyheder HDSSJ

 

Her er så stille nu

24-05-2018 I morges ca. kl. 9.15 begyndte det at regne på skrivebordene i vores sekretariat

Frivillige soldater påskønnes

17-05-2018 I forbindelse med Danmarks befrielse den 4-5 maj, har seks frivillige soldater i Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland modtaget Hjemmeværnets fornemmeste hæder – nemlig HJEMMEVÆRNETS FORTJENSTTEGN.

Uddeling af fortjensttegn

07-05-2018 Den 4. maj markeres Danmarks befrielse efter 2. verdenskrig. I Forsvaret bruger man denne dag til at uddele hæderstegn og årstegn. I Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjyllands område har to personer fået tildelt to medaljer.
 
 

 Android HVKHAN App

 
qrcode.png
 

 Besøg os på Facebook

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224