Topbanner

Nyhed

6 timers vedl FØHJ jan 15

Kompagniet har i dag afholdt 6 timers vedligehold på førstehjælp.

24-01-2015

Det var en go dag med 12 kursister, som alle bestod deres prøver og kunne gå hjem med et fornyet førstehjælpsbevis.

Dagen startede med genopfriskning af vores førstehjælp, for at finde ud af hvor folk havede svagheder og for at få det lidt ind på kroppen igen.

Efter en kort frokost begyndte alvores, og der skulle løses en skriftlig og en praktisk prøve, men det var ikke et problem alle kom igennem prøverne.

En go dag med glade kursister og go instruktør samt hjælpere som fik hele dagen til at gå efter planen.

Gennemgang af forbindinger, hvor der blev
lagt vægt på hvordan man behandler en pulsåre skade. Der blev gennemgået hvad der er særligt vigtig at huske ved denne form for skader.

En del af dagen gik med at træne HLR og efter at kursisterne var blevet trætte at at trykke de mange gange på dykken, blev der brugt tid på at gennemgå hjertestarteren.

Efter gennemgang så var det igen tid til at træne HLR, men denne gang var der en hjertestarter til stede og proceduren omkring den blev trænet. Ud over de praktiske ting der blev trænet blev der tid til at gennemgå de forskellige emner i førstehjælps bogen.

Et godt kursus, som klart kan anbefales, så står du og snart skal have fornyet dit førstehjælps bevis, så undersøg hvor der afholdes 6 timers vedligeholds kurser. Alternativet er at du skal tage et 30 timers kursus forfra, så det anbefales at man kommer afsted på et 6 timers kursus som fornyer ens bevis så det er gældende i 3 år.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224