Topbanner

Nyhed

Grill og pokal skydning 2015

Kompagniet har den 22. august været på Åle skydebane, hvor der blev afholdt en lille skyde konkurrence efterfuldt af grill og social samvær.

23-08-2015
En go dag hvor der var et flot fremmøde og humøret var højt, så kan man vel ikke forlange mere. Ja det skulle da lige være at vinde skyde konkurencen og have håne retten til næste år hvor vinderen selvføldig bliver nød til at vise at det ikke kun var held.
Kompagniet havede en go dag på Åle skydebane som lage vægt på det sociale og hygge, og som de soldater vi nu er så blev der afholdt en lille skyde konkurence, hvor det ikke kun galt om at kunne ramme, man skulle også kunne tælle og huske hvor mange traffere man havede haft og hvor mange skd der var afgivet. En fin lille konkurence som bliver gentaget næste år.

Vinderen af skydekonkurencen blev i år.

NK/KMP Claus B. Jensen

Vi opfordre her alle i kompagniet til at deltage næste år både for det sociale og hyggen men også for at give Claus konkurence så han ikke løber med sejren igen.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224