Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnskompagni Hedensted søger!

Kompagniet er i fremgang og stadig udvikling og derfor søges der folk til at bestride vigtige fører funktioner, for at kunne fører og uddanne vores medlemmer.

20-09-2015
Kompagniet søger folk der har viljen til at gå forrest med et godt eksempel og som brænder for vores hjemmeværn. Kompagniet er et hær kompagni bestående af en kommando deling og en bevogtnings deling, og vi søger folk til følgende funktioner:

1. stk. Delingsfører Bevogtning (DF)
1. stk. Næstkommanderende Bevogtning (NK/DEL BEV)

Delingens kerne opgaver er at bevogte civile og militære objekter

Hvad kræver vi af dig.
Du er medlem af hjemmeværnet og har gennemført din LPU, og vi ser helst du har gennemført nogle af befalingsmænds kurserne men ikke et krav. Der vil blive lavet en plan for den manglende uddannelse.
Du har lyst til at undervise og planlægge dagligdagen for dine folk, du kan fører og lede dine folk også når der er nedgangstider.

Hvad tilbyder vi.
Funktion med meget frihed til at udfører egne idéer, fører som du har lyst inden for gældende og stillede rammer. Et kompagni hvor der lægges vægt på det sociale men samtidig det seriøse når det gælder.

Skulle du have lyst til at vide mere så kan du skrive til vores kompagnichef på nedestående mail adresse.

hvkhed-kc@hjv.dkHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224