Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

KC stopper i funktion

Kompagniets nuværende chef stopper.

28-10-2017

Til alle i HVK Hedensted.

Ledelsen vil hermed oplyse at nuværende kompagnichef stopper og af personlige grunde har valgt at indsende sin​ opsigelse som kompagnichef.  Der er afholdt samtale med kompagniets befalingsmænd og Thomas Pedersen CH HDSEJ omkring beslutningen, og for at finde ud af hvad der så skal ske fremad rettet.

KC bliver på posten til udgangen af året, og i januar vil der blive en overdragelse til Rudy Jespersen som vil fungere som chef (for en kortere periode) til der findes en ny chef.

Skulle der være en derud som sidder med en lille kompagnichef i maven, så hører vi gerne fra jer, for at få en snak omkring det eventuelt skal være dig der skal være kompagnichef for kompagniet og være med til at fører kompagniet fremad.

Kompagniet skal have fundet en ny kompagnichef og alle kompagniets medlemmer bedes være med til at finde en chef. Så i bedes bruge jeres netværk så vi hurtigtst muligt kan finde en chef for kompagniet.


Af:

Brian R. Nielsen
KC HVK HED



 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring