Topbanner

Nyhed

Øvelse Golden Griffin

HVK Hedensted skal i perioden den 2. – 3. oktober 2015
være primære deltagere i øvelsen Golden griffin, som er en
bevogtningsøvelse, som skal vise kompagniets uddannelses niveau

05-09-2015
Kompagniet skal i år deltage i distriktets store øvelse Golden Griffin, som er en kontrol øvelse i bevogtning under indsættelsen særlig hjælp til politiet, i civilt terræn.

Øvelsen har til henblik at træne vore kommando deling i oprettelse af forsyningspunkt og kommando station, og vores bevogtnings deling skal trænes under indsættelsen særligt hjælp.

Distriktet bruger øvelsen til at kontrollere, kompagniets uddannelses niveau, og vi har brug for alle mand/kvinder til at vise distriktet at det her kan vi godt finde ud af.

Øvelsen starter fredag den 2. oktober for dele af kommando delingen, som skal oprette forsyningspunkt og kommandostation, samtidig møder førerne ind til befalings udgivelse ved KC, hvor efter de kan starte deres førervirke. Lørdag morgen møder resten af kompagniet ind, for at befaling for opgaven samt forskyde til objektet som vi på forhånd ikke kender. Lørdagen forløber så med bevogtning af objekt og vi skal handle på de momenter der kommer.

Vi har brug for alle til at løse opgaverne under øvelsen Golden Griffin, tilmeld dig hurtigst muligt, og vær med i en af årets større øvelser.

Indhold af øvelsen:
Fredag kl. 19:00 - ??
    • BEF udgivelse (Kun fører)
    • KSN oprettelse (Kun KDO DEL)

Lørdag kl. ?? – kl. 23:59.
   • KMP klar på objekt.
   • Praktisk gennemførelse momenter
   • Nedbrydning

Der skal medbringes: Sikkerhedsbriller, gevær samt basis og hjelm. Kampuniform og tøj efter vejrforholdene og årstid.

Tilmelding til øvelsen kan ske til: hjv.dk under aktiviteten Øvelse Golden Griffin HVK HED deltagere

Tilmeldingsfrist: 25. september 2015
 

 Seneste nyheder

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224