Topbanner

Nyhed

TAKTRÆN HVK HED

KC og KDO DEL er blevet trænet i befalings udgivelse og oprettelse af KSN. Distriktet ville se om de kunne få kompagniet ud af fatningen.

22-02-2015
Kompagniet har  været igennem TAKTRÆN (taktisktræner), som har til hensigt at styrke kompagniets befalings afgivelse fra KC side og styrke KDO delingen i forbindelse med oprettelse og bemanding af KSN.
Efter intro fra distriktets folk blev vi dlt op i to. KC gik sammen med Erik Schmalfeldt som gik igang med at udfærdige et varsel for dagens opgave. Mens KC lavede varsel tog Morten Holmgaard sig af KDO delingen som gennemgik hvad der skal være på KSN. Under undervisningen af KDO delingen blev DF'er, KDOBM og NK indkaldt til modtagelse af varsel, og efter varslet gik de igang med at forberede deres folk.
 
Så skulle KC til befalingsudgivelse ved distriket og igang med omsætte distriktetets befaling til hans egen, og mens KC svedte over befalingen, gik KDO delingen igang med oprettelse/indretning af KSN.

Så var det tid for at KC gav befaling for dagens opgave og det sidste blev sat på plads og KSN blev bemandet, og BEV DF'erne gik igang med deres opgaver. Resten af dagen gik med et situationsspil hvor der kom forskellige indspil som KC, NK, KSN og DF'erne skulle reagere på.

Det var rigtig go træning for kompagniet.

Formålet med TAKTRÆN er fra distriktets side at forberede kompagnierne til feltøvelsen som afholdes senere på året. Forberedelse foregår i 3 trin som starter med inspektion af kompagniet, derefter TAKTRÆN og til slut skal kompagniet være primær øvelsestager på feltøvelsen.

 

 Seneste nyheder

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224