Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Mindeord over Flemming Kristiansen

Det var med stor sorg at kompagniet modtog meddelesen om Flemming's død efter længere tids sygdom.

27-08-2017

​Flemming Kristiansen blev den 24 august bisat fra Rønne Kapel, hvor kompagniet deltog med fanekommando og hvor mange fra Hjemmeværnet var mødt op.

Flemming var en af kompagniets bærende kræfter og var vores kommandobefalingsmand i mange år. Man kunne altid regne med Flemming og bad vi om hjælp eller der var opgave der skulle løses, så var Flemming et sikkert valg.
Jeg var den sidste kompagnichef, der havde den glæde at have Flemming ved min side,  jeg kunne altid spørge Flemming til råds, hvis der var behov for dette, hvilket jeg satte stor pris på.  
 

Flemming sidste indlæg til kompagni-nyt her i august lød bl.a. således
Så kom tiden, hvor jeg har besluttet at fratræde funktionen som KDOBM.
Det skete den 5. juni efter 28 år på posten. I den tid har jeg haft 6 kompagnichefer og 10 NK’ere
Jeg har ikke tal på hvor mange forskellige KDOBM jeg har arbejdet sammen med fra de andre UAFD, men det er mange, da det åbenbart er en post der ofte skifter person andre steder.
En tid der har givet utrolig mange gode oplevelser.
I slipper ikke for mig, da jeg selvfølgelig fortsætter i en anden funktion. Højst sandsynlig bytter jeg plads med Jacob og overtager funktionen som KOF (kontaktofficer). Her er opgaven at holde kontakten med det personel vi har i vores reserveenhed.
 
Dette blev desværre ikke så lang tid, Flemming nåede at bestide sin nye funktion, men jeg ved han ville have løst den med sammen perfektion som han gjorde som kommandobefalingsmand.
 
Tak for indsatsen - ære være dit minde.
 
Flemming modtog i 2016 Commanders Coin af Chefen for Det Bornholmske Hjemmeværn.
 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring