Topbanner

Nyhed

Hyldest til Patrick og Flemming

Da det Bornholmske Hjemmeværn indkaldte til den årlige Nytårsparole, det skulle blive en dag, hvor 2 af kompagniet stærke ressourcer blev hyllet.

30-01-2016

Patrick får overragt Commanders Coin af Chefen for Det Bornholmske Hjemmeværn
De passerede mandskabsvogne var kørt frem, Motoriseret Overvågning havde kørt deres terrængående biler frem og politikompagniet stillede op med motorcykler og som de sidste havde rydningsassistenterne fundet deres udrustning og bil frem fra garagen.
Dette var det syn, der mødte deltagerne ved Det Bornholmske Hjemmeværns Nytårsparole og dermed også Flemming og patrick som senere skulle modtage Commanders Coin, som tak for deres store indsats.
Patrick modtog den i kraft af sin funktion som skydelære, men ikke mindst den store indsats som Delingsfører for Motoriseret Overvågning.
Flemming modtog mønten, for sin kæmpe indsat som Flemming har ydet som Kommandobefalingsmand, en stilling Flemming her bestridt i over 25 år.

Flemming får overragt Commanders Coin af Chefen for Det Bornholmske Hjemmeværn

Fakta

Mønten gives til personer, der har ydet en ekstra ordinær frivillig indsats, der har stor betydning for de frivilliges vilkår i Hjemmeværnet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224