Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagniet fejrede sig selv.

Hjemmeværnskompagni Hasle fejrede sig selv, da der blev afholt kompagniets dag.

25-04-2018
​"Hjemmeværnskompagni Hasle er en lidt speciel type, vi er et bevogtningskompagni, et prikkompagni og et stabskompagni, men alle disse forskellige betegnelser er ikke det der betyder noget, men det imod er det alle os soldater, der er i Hjemmeværnskompagni Hasle, der betyder noget og er med til at forme kompagniet" - Men disse ord begyndte kompagnichefen sin status på kompagniet, da der blev afhold den årlige Kompagniets Dag på Simblegård.
 
Der skulle overrækkes 10 og 20 årstegn og Årets kompagnimester, Årets gruppe, Årets befalingsmand (vedkommende var ikke tilstede)  og ikke mindst Årets Hjemmeværnsmand, som er den højste udmærkelse i kompagniet.
 
  
 
ÅRETS HJEMMEVÆRNSMAND, ÅRETS KOMPAGNIMESTER & ÅRETS GRUPPE.


ÅRETS HJEMMEVÆRNSMAND.



Denne her udmærkelse går i år til en person som aldrig siger nej, tror faktisk ikke det eksisterer i ordbogen for vedkommende, vedkommende er en meget værdifuld ressource for kompagniet og møder altid frem med et smil, under tilgangen af først Patruljedelingen og senest med Frivillig Stab, Historisk og stabedelingen viste vedkommen sig endnu engang som en uvurderlig hjælp.
Årets Hjemmeværnsmand er Jørn-Erik Dahl.
 
 
ÅRETS BEFALINGSMAND:

 Årets befalingsmand i år, er person der hos sin enhed har styr på alt, det er en person der har sans for de små detaljer og som yder indsats for at hjælpe andre, ikke kun i kompagniet, men også hvis andre UAFD har behov for hjælp. Har vi brug for hjælp til en aktivitet eller øvelse, så skal vi blot spørge, så er hjælpen der.
Årets Befalingsmand er Baun.

  

ÅRETS GRUPPE:

Udmærkelsen tilfalder i år ikke til en gruppe, men til en lille enhed, der i den grad kæmper for at holde styr på personel, materiel og på at give enheden optimale forhold under uddannelser eller øvelser og det har de min dybeste respekt for.
Årets gruppe er DELTROPPEN i MOTOV, (Lars Vibert modtog pokalen på vegne af delingen)
 
 
 ÅRETS SKYTTE
Som den eneste skytte, der i år har skudt skydemærke.
Tillykke til Lars Sonne
 
 
 
  ÅRETS KOMPAGNIMESTER
Der var i år ikke tvivl om hvem, der løb med pokalen, der var en suveræn, vinder med 195 point.
Tillykke til Miki Sonne
 
 
 
  
Ud over dette modtog følgende årstegn.
  • 10 års tegn - Lars Vibert
 
 
  • 10 års tegn - Anna-Marie Baun 
 
 

 

  • 20 års tegn - Hans-Henrik Jørgensen (Hugge)
 
Følgende har ligeså modtaget Årstegn, men var ikke tilstede.
  • 20 års tegn: Niels-Henrik Jørgensen "Nuller"
  • 10 års tegn: Jesper H. Jensen
  • 10 års tegn: Martin H. Rasmussen 

 

 
"Som i nok kan fornemme, så er vi et stort og godt kompagni, vi er faktisk Bornholms største med 86 aktive.
Lov mig at i alle gør en indsats for at passe godt på vores alle sammen kompagni". - Med disse ord sluttede Kompagnichefen af.
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring