Topbanner

Nyhed

Vetranbiler
​Klassiske biler  / veteranbiler i Kastellet

Veteranbiler i Kastellet

Første søndag i maj byder traditionen tro på veteranbiludstilling i Kastellet - eller rettere Dansk Veteranbil klubs Foråsmønstring i Kastellet.

01-05-2016

​Godt 400 veteranbiler med chauffører og passagere havde fundet vej til Kastellet til Dansk Veteranbil klubs Foråsmønstring, som bliver gennemført hvert år den første søndag i maj.

Vejret var med udstillingen - endelig forår med både sol og forårstemperatur. Ideelt vejr til at få de fine gamle biler ud af vinterhi

Som noget nyt var et lille område reserveret til militære veteranbiler - og de var et tilløbstykke.


Mange var interesseret - og ikke mindst børnene var glade for at se, røre og ikke mindst sidde i de fine gamle militære biler.Udstillingen var programsat fra kl. 1400 til kl. 1600. Mange kommer dog i god tid. Det er der mange grunde til - der tages højde for, at der kan opstå problemer med bilerne på turen til Kastellet, nogle vil gerne komme i god tid og få p-plads på Kirkepladsen.

Andre mødes udenfor København og kører samlet til foråsmønstringen. Veteranbiler handler jo også om fællesskabet og hyggen.

 

Kastelsgruppen støttede igen Kommandanten i Kastellet med trafik- og parkeringsanvisningen af de mange biler. Vores mange års erfaring kommer os til gode - vi var klar i god tid, og indkørsel og parkeringen forløb problemfrit - og alle fik en god begyndelse på Forårsmønstringen.

At det så samtidig blev årets første rigtige forårsdag, gjorde jo bare dagen endnu bedre for os alle. TAK for det gode humør og al hjælpen til alle de fremmødte - både fra Dansk Veteranbil Klub, Kommandanten i Kastellet og kompagniet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224