Topbanner

Nyhed

Fra en tidligere 4. maj parade i Kastellet. Foto: Niels Justin Olander Larsen.

Kom til træning forud for 4. maj paraden!

En parade skal bl.a. se godt ud - og så må vi træne! Kom til træning i bl.a. march og eksercits.

07-04-2016

​Traditionen tro, holder Hærhjemmeværnsdistrikt København 4. maj parade i Kastellet for alle distriktets kompagnier.

Paraden skulle gerne præsentere sig godt - og det betyder, at vi både skal være så mange som muligt, og at vi skal kunne den til en parade hørende eksercits. Derfor må vi træne.

Derfor har vi træning af eksercits på programmet til vores uddannelsesaften tirsdag den 12. april 2016. Kom og få pudset formen af - og vær med til at varme op til paraden. 

 

For medlemmer (kræver login)

Mere information og tilmelding til træning tirsdag den 12. april - klik her >>>

Mere information og tilmelding til paraden onsdag den 4. maj 2016 - klik her >>>

 

OBS

Modtagere af Fortjensttegn, 60 års tegn, 50 års tegn og 25 årstegn m. fl. skal ikke tilmelde sig på ovenstående link til 4. maj paraden - de skal istede melde sig til direkte til Hærhjemmeværnsdistrikt København jævnfør udsendt brev.

 

Støtte til paradens gennemførelse

Kompagniet støtter som altid Hærhjemmeværnsdistrikt København med den praktiske gennemførelse af paraden - med bl.a. parkerings- og publikumsanvisning, registrering af tegnsmodtagere, holdførere for tegnsmodtagere mm.

 


Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns fane føres ind - fra en tidligere 4. maj parade i Kastellet. Foto: Niels Justin Olander Larsen.

 

 Seneste nyheder

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224