Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Dirigering af køretøj i BSO

BSO skjul i bygning

Den står på BSO skjul i bygning, hvor der skulle forskydes i civilt område og afsøgning af objekt. Altså en god arbejdes weekend.

27-05-2018
Det blev lørdag morgen og folkene begyndte at ankomme til gården, weekenden står denne gang på uddannelse i beredskabsområde (BSO), hvor hovedvægten er lagt på at oprette BSO i bygning, ligeså bliver der samtidig arbejdet med forskydning til den gård hvor beredskabsområdet skal opbygges.
Så efter pakning af køretøjerne og gennemførelse af forskydningen, hvor der var et par små ”bump” undervejs, og engang omrutning, så nåede vi udrykkerpunktet. Herefter fremrykning til objektet hvor der blev gennemført afsøges af det kommende beredskabsområde såvel udenfor og indenfor på gården for mulige kombattanter.
 
Derefter var det tid til at oprette BSO og arbejde med at få alle køretøjer ind under tag, der blev gået til den med tegn og diagering og afprøvning af hvordan de forskellige køretøjer kunne stå under tag.
Da der var ro over området, skulle der også noget mad til, så der blev arbejdet med feltrationer og brugen af denne.
Da stilheden sænkede sig over området, blev det tid til at iværksætte overvågnings patruljer i nærheden af BSO.
 
Det hele sluttede af med opbrud og forskydning tilbage til hjemmeværnsgården og vedligeholdelse af materiellet, og en tilbagemelding på hvad der var sket på øvelsen/uddannelsen.
Så en god weekend.
Hvor der altid er plads til flere deltager.
DSC00125.JPG
DSC00134.JPG



Fakta

I beredskabsområdet opretholder enheden et befalet beredskab med henblik på at: Forberede og være rede til løsning af en eller flere forud stillede opgaver.Klar til indsættelse. Genopbygge sin kampkraft.  

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring