Topbanner

Nyhed

Konflikthaandtering

Konflikt, ja vi ender der nok alle sammen, og hvis vi ser på de opgaver en hjemmeværns soldat skal kunne løse, så er der stor muligheder, men.

15-06-2017
Konflikt, ja vi ender der nok alle sammen, og hvis vi ser på de opgaver en hjemmeværns soldat skal kunne løse, så skulle der forekomme en mulighed for at opleve dette, eller afværge en situation som kunne udvikle sig til en fuld skala konflikt.
Så med dette i mente, stod vores uddannelses aften denne gang på, at uddanne den enkelte i forståelsen af hvordan en konflikt kan opstå og hvordan den kan afværges, så vi til stadighed kan løse de pålagte opgaver.
Der blev gået til den fra vores underviser Stefen, som også formåede at provoker, løbende igennem forløbet og stille relevante spørgsmål, så der var en god interaktion igennem hele aften, med mange interessante emner, og herunder en synliggørelse af konflikt trappen, som bruges til forståelse af hvordan konflikter trappes op og ned.
Så aften endte med at de enkelte har fået nogen redskaber til at forstå og herved fået mulighed for at kunne opløse eller forhindre en konflikt når man står over en aktion der kan skabe uforenelighed.

Fakta

Konflikt, betyder egentlig "støde sammen", anvendes om uoverensstemmelser der forventes løst gennem forhandling.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224