Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Vaaben og Kampvogne

Våben og kampvogne samt masse af pansretkøretøjer

27-06-2017
Weekenden stod i det historiske tegn med læring om div våbensystemer, hvor der lige så var rig mulighed for at pille, rode og rave på de forskellige dele, og hermed blive klogere på pansret køretøjer og håndvåben af mange arter og aldre.
Jo ganske rigtig gætte kompagniet var til åbenhede i Oksbøl, både som tilskuer og et par enkelt folk på den deltagende del.
Så der var masse af muligheder i at dele viden og modtage ny viden, samtidig med at det kammeratlige også blev passe og plejet, og til med i solskin, så der blev travet frem og tilbage for at når at se alt det der var udstillet på heden.
Kommer jo ikke uden om at fortælle at det var Hærens Kamp og Ildstøttecenter der afholdte det årlig  åbenhede, hvor man kunne se på altid det isenkram som den danske hæren har brugt og bruger, nååå ja der var også udstillet en F 16.
For at afslutte dagen var det en demonstration af skarpskydning med kampvogne og andre våbensystemer.
Så en dejlig vindblæst dag i hyggelige omgivelser, støtte op af sammenværet i blandet medlemmer af kompagniet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring