Topbanner

Hjemmeværnskompagni Rønne

HVK RØNNE har altid været et selvstændigt kompagni, men i 2007 bliver nabo kompagniet Blemmelyng tidligere 7114 nedlagt og en stor del af personellet bliver overflyttet til nye funktioner i Hjemmeværnskompagni Rønne. 
7114 Blemmelyng blev i 1999 sammenlagt med det daværende Hjemmeværnskompagni 7113 Åkirkeby 
Hjemmeværnskompagni Rønne består i dag af ca. 160 medlemmer, hvoraf ca. 75 er i den aktive del.

Den daglige ledelse og virke af kompagniet varetages af en meget engageret Stab, der har ansvaret for at træffe de mange beslutninger samt at planlægge de fremtidige mål og løsning af disse.

Kompagniet består foruden af de obligatoriske kommando, signal og forsyningsgrupper, af en bevogtningsdeling samt en meget aktiv MOTOV enhed der samarbejder med andre enheder på Bornholm i en fælles deling.
IMG_3568.JPG

Hjemmeværnskompagni Rønne har en hjemmeværnsgruppe der siden 2003 har deltaget i samtlige gruppekonkurrencer og har hver eneste gang vundet pokaler til kompagniet.
I 2007 vandt denne gruppe hele 7 pokaler og blev kåret som Danmarks bedste hjemmeværnsgruppe samt fik kåret konkurrencens bedste hjemmeværns soldat.
Hjemmeværns kompagni Rønne har været og er stadig aktiv med at få personellet igennem de mange pligtige uddannelser, men også de mange muligheder for funktions uddannelser.

Der er mulighed for, at følge med i kompagniets deltagelse i de mange forskellige aktiviteter via kompagniets hjemmeside. 
Der sker en meget tit opdatering af nyheder omhandlende såvel artikler men også med information om og til kompagniets personel. 
De mange artikler er ofte ledsaget af mange billeder fra aktiviteterne og ofte med et link til et billede arkiv der i dag indeholder ca. 1600 billeder (billedarkivet dog ikke aktivt i øjeblikket).
 
 
​​
 

 OE nyheder

 
 

 Nyheder fra Det Bornholmske Hjemmeværn

 
 
 

 Enhedsoversigt

 
 

 Kortoversigt

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224