Topbanner

Nyhed

​Kompagnichefen aktiv i skydeterræn

KC juli kvartal 2017

Kompagnichefen har ordet - juli kvartal 2017

29-07-2017
Denne udgave af Kvartalsnyt bliver den sidste i papirform, som bliver udsendt med Post Nord da HJV-kommandoen har bestemt, at portoen skal spares væk. Hvordan du bliver informeret i fremtiden bliver nok via mail eller UMS på mobil, og hvor tit det bliver, ved jeg ikke. Ja, det bliver ikke det samme, men sådan er det.
 
Folkemødet
Vi fik opgaven igen på Rønne Havn, og igen løste alle opgaven perfekt.
Jeg ved godt, at vi var for mange til tider, men det var ikke vores skyld: Tirsdag morgen nedlagde Politiet en post, da vi startede 0700. Personel, som skulle stå på post 2, skulle så også stå i AKPen sammen med 4/6 politifolk, men jeg tror at der blev udvekslet mange gode historier. Evalueringen af opgaven over for DBH er fra min side afleveret, og senere vil førerne for de enkelte vagtholds tilbagemeldinger også blive afleveret til DBH. KBM har opgjort timer og afleveret.
 
AURORA
Den store øvelse i Sverige til september! Til dem, som kommer med, vil jeg bare minde om, at I deltager på vegne af det danske HJV. NK skriver mere om det og er udpeget som delingsfører.
 
B-styrken
Der er nu kommet et direktiv, men det er op ad bakke hele tiden. Riis via Landsrådet og jeg  skal nok holde gryden i kog, så Hjemmeværns-kommandoen ikke glemmer  B-styrken. Det er også primært B-Styrken, som skal med til Sverige.
 
I må alle sammen have en rigtig god sommerferie – det første store arrangement efter ferien er Kompagnimødet den 29 AUG.
 
Michael Hendriksen,
KC HVK RØNNE-NEXØ

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224