Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Poul Erik

Årsafslutning HVKSTV

Fredag den 9. december holdt HVKSTV årsmøde – årets sidste KMP-møde.

15-12-2016

I sit indlæg kom KC John Outzen blandt andet ind på at:
2016 har været et meget aktivt år for HVK Stevns, vi brugt ca. 7130 timer på HJV fordelt på 68 m/k. Det svarer til at hver m/k i STV har brugt 104 timer på HJV.
Dertil kommer så alle de timer der ikke er registret, administration, tid man bruge på HJV.dk, transporttid, depot, klargøring, forberedelse osv.
Hvad har vi brugt tiden på:
Noget af tiden er gået med møder i gruppen, delingen, kompagniet, distriktet og ved andre myndigheder, men der er også brugt tid på info, hvervning.
Der er brugt tid på uddannelse af enkeltmand, enhedsuddannelse og på øvelser ligeledes på skydebanen og så har vi lige været en tur i Sverige til Nordisk stævne.
Hvad kan vi forvente os af 2017?
Ja så starter det hele forfra igen, og starter med nytårsparade den 7. januar kl. 0900.
Og så må vi forvente endnu et travlt år, med meget mere uddannelse og mange øvelser herunder distriktsøvelse.
Ligeledes må vi i fremtiden forvente endnu flere udfordringer. Den nye beredskabs enhed samt justeringer af uddannelsen fra HVS betyder, vi alle får mere end nok at få tiden til at gå med i det nye år.
KC sluttede sit indlæg med at overrække Hjemmeværnets 40 års tegn til Poul Erik (fejeren), der stadig er aktiv deltager i 2. BEVDEL.






Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring