Topbanner

Nyhed

​INFO-holdet

Markedsdag og Kunst på Havnen i Rødvig den 2. juli 2017.

Hjemmeværnskompagni Stevns var med til Markedsdag og Kunst på Havnen i Rødvig, for første gang.

03-07-2017

Hjemmeværnskompagni Stevns var med til Markedsdag og Kunst på Havnen i Rødvig, for første gang.
 
 
 
Efter at alt var stillet op var vi klar til at modtage besøgende på vores stand der bestod af HJV-pavilion og et FIK-køretøjer (fleksibelt indsatskøretøj), samt 3 mand fuldt feltmæssig og kampklar.
 
Vi oplevet også i Rødvig en stor interesse for Hjemmeværnet og det vi står for, ikke mindst de mange forskellige opgaver vi udføre, som mange udtrykte det? hvordan ville samfundet se ud hvis Hjemmeværnet ikke altid stiller op og hjælper.
 
Mange var forundret over at vi gør det i vores fritid og ikke får penge for det.
 
Der var mange, der var glade for at vi var bevæbnet, for som flere der sagde, at de følte sig trykke når vi ganske naturligt gik rundt blandt alle der var på Havnen.
 
Vi fik talt med rigtig mange, både lokale Stevns borger men også en masse turister, vi mødte også personer der havde været soldat i Angola-Norge-Letland. Alle havede stor respekt for det arbejde Hjemmeværnet udfører.
 
De personer der ønskede at høre mere om tjeneste i Hjemmeværnet blev inviteret til en uddybende informationsaften på Hjemmeværnsgården - - - skulle der være flere der er interesseret så kan man altid kontakt Hjemmeværnskompagni Stevns på mail adr.:  rof@hvk-stv.dk
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224