Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Vi søger instruktører til Delingsførerkursus!

Vil du være med til at uddanne kommende delingsførere i Hjemmeværnet? Så bliv en del af skolens stærke instruktørteam på delingsføreruddannelse.

08-09-2017
Hjemmeværnsskolen søger nogle friske instruktører, der som minimum er uddannet på Delingsførerkursus (DFK), Videregående Officerskursus (VOK) eller evt. i hæren (GRO) og har praktisk erfaring som delingsfører i en bevogtningsdeling eller en politideling.
Har du lysten, evnerne og kvalifikationerne til at uddanne delingsførere i bevogtning, så tag kontakt til KN Anders Tornby og få lavet en aftale.
 
Fagene er taktik, ledelse, tjenestekendskab og øvelsestilrettelæggelse. Derudover vil du blive certificeret i personlighedstesten ”DISK”, som anvendes som lederudviklingsværktøj.
 
Du kommer til at indgå i et team af dedikerede instruktører, der brænder for at uddanne delingsførere til Hjemmeværnets bevogtnings- og politidelinger.
 
Kontaktdata:
 
Kaptajn Anders Tornby
Tlf: 41 72 97 09  Mail: HVS-U-UD-02@mil.dk
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring