Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hilsen Hjemmefra

Udsendte soldater fra garnisonerne i Varde kommune kan se frem til endnu en sending med hilsner og andet godt fra Danmark. Hjemmeværnsskolen er en del af samarbejdet, der blandt andet skal styrke forbindelsen mellem garnisonerne og lokalsamfundet.

11-05-2016

På Hjemmeværnsskolen i Nymindegab er vi glade for at deltage i samarbejdet 'Hilsen Hjemmefra', der sender pakker med personlige breve fra skoleelever, snolder og andre gode ting til soldater fra garnisonerne i Varde kommune, der er udsendt på internationale missioner.
Der samles ind til pakkerne ved udvalgte supermarkeder i Varde og Oksbøl fra d. 13. maj - 28. maj.

Formålet er dels at vise soldaterne, at deres indsats er værdsat, og dels at skabe en stærkere forbindelse mellem kommunens garnisoner og lokalsamfundet.

Hilsen Hjemmefra er blevet til i samarbejde mellem Varde kommune, Varde Handel, Varde Kasernes Venner, skolerne i Varde kommune, Hjemmeværnsskolen, Hærens Kamp- og Ildstøttecenter, Hærens Efterretningscenter og Hærens Sergentskole.

Du kan følge tiltaget og læse mere på facebooksiden 'Hilsen Hjemmefra'

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring