Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Arkivfoto: National Guard på skydebanen i Nordsjælland i forbindelse med Landsøvelsen 2016.

Har du mod på at tage instruktørkursus på engelsk?

Vi vil meget gerne have danske deltagere på Hjemmeværnsskolens instruktørkursus i uge 27 (d. 2. - 7. juli) i Nymindegab. Hovedsproget på kurset er engelsk, og der er rig mulighed for at vidensdele og netværke med de amerikanske deltagere.

21-06-2017

​Af Gitte Kvist

*Vi kan nu melde, at de seks pladser er fyldt op, og der er derfor fuldt booket på kurset.*


Formålet med at afholde netop instruktørkursus på engelsk er et stadig stigende behov i Hjemmeværnet for at have instruktører, der er fortrolige med undervisning på engelsk til de opgaver, som Hjemmeværnet løser udenfor Danmark. Samtidig er det et samarbejde med US National Guard, hvor der sker en udveksling af kursister på bl.a. instruktørkurset. Dette er således også en oplagt mulighed for at knytte faglige og venskabelige bånd mellem vores kursister.

 

6 ekstra pladser til danske kursister

Kurset foregår på engelsk som det primære talte sprog, men de tilknyttede lærere er danske. Derfor vil det være muligt at tale dansk med lærerne, men vi anbefaler, at man springer ud i det og taler engelsk fra starten. Det er vores erfaring, at man hurtigt kommer ind i de nye termer, og at det på ingen måde er en hindring, at der tales og undervises på engelsk. Vi har på nuværende tidspunkt 16 US National Guard kursister – men ingen danske. Det vil vi så gerne lave om på. Vi kan derfor tilbyde 6 ekstra pladser på dette kursus.

For at kurset kan give et Q, og da kursusdagene i Sommerkursus ugen slutter kl. 17, kan vi tilbyde at deltagerne starter kl. 08.00 søndag med at gennemføre en studiekreds sammen med US National Guard. Denne studiekreds vil således danne grundlag for de lektioner, der undervises i først på kursusugen. Vi sørger selvfølgelig for indkvartering allerede fra lørdag, således at du kan være klar søndag morgen.

 


Arkivfoto: Signe Thiim. Instruktørkursus på engelsk, 2016

Vi er alle i samme ’båd’, og vores erfaring er, at vi får en fantastisk lærings rig uge.
Hvis der er spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kursusleder Gitte Kvist tlf.  30316024.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring