Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stadig plads på efterårets BM-pilotkurser

I efteråret kører vi en række pilotkurser som forberedelse til den opdaterede struktur i Befalingsmandsuddannelserne, der træder i kraft fra januar 2017. Det er en oplagt mulighed for at være med til at præge fremtidens uddannelser.

15-07-2016

​I pdf-dokumentet herunder (folderen er også udsendt til distrikterne i uge 28) kan du læse lidt mere om ændringerne, der gerne skulle gøre det lettere for dig at tage BM-uddannelsen.
Vi opfordrer til, at du tager en snak med din uddannelsesstøtteofficer, næstkommanderende eller chef, og hvis I begge mener du har de personlige egenskaber der skal til for at blive en god befalingsmand, så meld dig til i aktivitetsmodulet på hjv.dk (se også datoerne i folderen herunder).
Hvis du har spørgsmål til selve ændringerne i Befalingsmandsuddannelserne, er du velkommen til at kontakte skolen (hvs-udv2@mil.dk).

 BM-uddannelserne_PILOT.pdfBM-uddannelserne_PILOT.pdf

 

Mere information
Hjemmeværnsskolen gennemfører i efteråret roadshows for nøglepersonel rundt i distrikterne (dem der byder ind), hvor både ændringerne i den lovpligtige uddannelse og BM-uddannelserne vil blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Uddannelsesbeskrivelserne for BM regner vi med at lægge op på aktiviteterne i starten af august, og læringsplanerne vil blive offentliggjort så snart kvalitetssikring og pilotkurser er gennemført.

Læs de ofte stillede spørgsmål om opdateringerne


Se de nye taktiske læringsvideoer
Som en del af fjernundervisningsmodulet til BM-uddannelserne er der blevet produceret nye taktiske læringsvideoer, som kan ses på FELS (Forsvarets Elektroniske Skole). FELS finder du blandt andet ved at følge 'A-tutor'ikonet på skolens forside.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring