Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Få overblikket over de udenlandske enheder

Hjemmeværnsskolen har haft ansvaret for at træne de 450 udenlandske deltagere til Landsøvelsen. Her kan du få et overblik over hvem der træner hvad og hvor.

03-06-2016

​Amerikanerne har trænet skydning i Jægerspris i Nordsjælland, og under selve øvelsen skal de integreres med de danske enheder i Oksbøl.

Tyskerne ankommer i dag til Flyvestation Skrydstrup, og selve øvelsen foregår for deres vedkommende på et skydeterræn øst for Haderslev.

De baltiske enheder har bl.a. trænet bevogtning, afsøgning og exercits på Flyvestation Skrydstrup, og esterne og letterne skal under selve øvelsen være ved Kolding Storcenter, mens litauerne skal til Vestfyn og bl.a. øve bevogtning og trafikregulering.

Svenskerne har trænet bevogtning og enhedsskydning på Flyvestation Karup, og Nordmændene tager direkte til Hedensted i dag, hvor de skal indgå i en infanteriøvelse.
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring