Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kom hurtigere på Skydelærerkursus

Fjernundervisningsdelen er slettet fra Skydelærerkursus (SL), og det bliver derfor nemmere for dig, der allerede har fjernundervisningsdelen fra Grundlæggende Skydelærerkursus (GSL). Der er plads på SL-kurserne i august og september.

04-04-2017

Er du skydelærer og uddannet før 2014, så er det nu du skal kigge med. Tidligere har det været sådan, at man skulle gennemføre et fjernundervisningsmodul til grundlæggende skydelærer(GSL)- og skydelærerkursus(SL). Det er nu ændret således, at hvis man har det nye GSL, kan man søge SL direkte uden fjernundervisningsdelen, da fjernundervisning til SL nu er helt væk. Skydelærere med den gamle GSL-uddannelse skal dog tage fjernundervisningen til det nye GSL, og kan så gå direkte på SL.

Det anbefales dog stadig at tage det nye GSL-kursus, da uddannelsen er lavet helt om, og at der på SL er en stopprøve når man møder på kurset, omkring emner der er indlært og arbejdet med på det nye GSL.

Næste Skydelærerkursus kører d. 20. - 23. august (del 1) og d. 3. - 8. september (del 2).

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring