Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Slipshavn på facebook

Så er Hjemmeværnsskolens mørkeblå sektion også kommet på facebook - ikke som alternativ til hjv.dk, men som et supplement. Vi håber, at mange vil benytte siden og også dele jeres egne billeder og oplevelser fra det fantastiske sted på spidsen af Nyborg.

09-12-2016

​Det er vores ambition med siden at blive bedre til at kommunikere uddannelsesrelevante emner hurtigt og mere målrettet ud til flotilleniveauet, herunder specielt til UDDSTOF’erne.
Vi vil ligeledes bruge siden til at sende stemningsrapporter og billeder fra kurserne, efterspørge instruktører og ressourcepersoner ved forfald og meget mere.

Vi håber, at I tager godt imod siden, men husk også at kontakte os, hvis I har spørgsmål, hvis svar I ikke lige kan finde på siden eller her på hjv.dk. Det er stadig bedst enten at ringe eller skrive en mail direkte til Marinehjemmeværnssektionen, hvis man har brug for et hurtigt svar.

Kontakt-MHS.aspx

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring