Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Rekord i antal deltagere!

Sommerkursus 2018 i Nymindegab har sat rekord i antal deltagere! 572 deltager i Sommerkursus, så der er liv og glade dage alle steder i Nymindegablejren.

06-07-2018
​Af: Tina S. Madsen, HVS

I en hel uge har 572 deltagere været på Sommerkursus i Nymindegab - både hjemmeværnsfolk og deres partnere og børn har deltaget.
Der har været 19 forskellige kurser - både flexkurser og ugekurser. Kursisterne har blandt andet kunne melde sig til sløringskursus, mediekursus, sikkerhedspolitisk kursus, sundheds- og træningsvejleder og signalbefalingsmand.

Ud over kurserne har der været arrangeret flere aktiviteter såsom flere foredrag som fx IT-sikkerhed, feltgudstjeneste og tale fra Generalen. Tirsdag aften deltog omkring 225 deltagere i Sommerløbet godt arrangeret af Sundhed-og træningsvejlederteamet.

Onsdag aften var der Action Night med paint-ball og køreturer i amfibiekøretøjer. Desuden markerede hundekurset lejrhunden Olsen - den årlig tilbagevendende tradition. Herudover var det 4. juli, USA's uafhængighedsdag hvor Hjemmeværnsskolen fejrede dagen blandt andet med flaghejsning af det amerikanske flag, burger og spareribs om aftenen, og pyntning af teltet og kantinen med amerikanske flag og balloner. Grunden til fejringen var de 70 amerikanere der deltog på Sommerkursus i år.

Torsdag blev der afholdt grillafren, hvor stemningen som altid var god og festlig.

Alt i alt en god uge med mange kursister, ledsagere og børn!



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring