Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Varde Byråd besøger Hjemmeværnsskolen

Mandag den 23. april kom 21 byrådsmedlemmer på besøg på Hjemmeværnsskolen, hvor de blev taget imod på flagpladsen i høj solskin af skolechefen, Jens Sund.

30-04-2018
​Af Tina S. Madsen, HVS

Varde Byråd besøgte sidste uge forskellige establishmenter i kommunen, og i den forbindelse besøgte de også Hjemmeværnsskolen i Nymindegab. Her nåede de at få et indblik i de gode faciliteter, som vores kursister har under et ophold, hvor de var imponerede over den standard, vi har på Hjemmeværnsskolen.

Budskaber
Under sin præsentation af Hjemmeværnsskolen lagde Skolechef, Jens Sund, især vægt på det gode samarbejde med Varde kommune, Hjemmeværnsskolen som arbejdsplads, og vores uddannelser, som også kan bruges i det civile liv. Der var en god stemning og et fokuseret byråd, der lyttede til Skolechefens ord.

Mødet med amerikanerne
Efter præsentationen af Hjemmeværnsskolen fik byrådet lejlighed til at møde de amerikanske kursister, som deltager på ledelseskursus 1. Her havde kursisterne fået fri lejde til at præsentere, hvad de havde fået ud af ledelseskurset indtil videre, og det valgte de at gøre på bedste amerikanske vis, nemlig med et lille teaterstykke.

Det var en flok glade og positive byrådsmedlemmer, som forlad Hjemmeværnsskolen med et godt indtryk af hvad Hjemmeværnsskolen betyder for samfundet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring