Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Udvikling af ledelsesuddannelsen i Hjemmeværnet - med din assistance

Hjemmeværnsskolen arbejder lige nu med udvikling af lederuddannelsen til Hjemmeværnets gruppeførere, delingsførere og chefer. Til det har vi brug for hjælp af frivillige ledere.

19-04-2018

​Af Tina S. Madsen, HVS

Sideløbende med udvikling af lederuddannelsen arbejdes der på en ledelseshåndbog, som Hjemmeværnets frivillige ledere kan anvende til støtte, inspiration og refleksion i deres daglige virke i kompagniet, flotillen eller eskadrillen.

Indholdet af både uddannelse og håndbog er baseret på den virkelighed, som I frivillige ledere oplever og erfarer i jeres daglige virke ved enheden - derfor har vi brug for netop jeres hjælp!

Hvis du har været kursist på gruppefører-, delingsfører-, eller chefuddannelsen inden for de seneste to år, vil du én af de nærmeste dage i din mailboks modtage et spørgeskema, som vi meget håber, at du vil ligge din energi i at besvare. Ved besvarelsen af spørgsmålene vil du få lejlighed til at bidrage til de to ledelsesprojekter - og det er af helt afgørende betydning for kvaliteten og anvendeligheden af lederuddannnelsen og ledelseshåndbogen.

Hvis du ikke har været kursist på ovennævnte kurser de seneste par år, må du stadig gerne bidrage. Så skal du kontakte Karen  Bruun på tlf. 72 82 05 20/41 74 67 67 eller hvs-stu-de04@mil.dk - så sørger hun for at du får skemaet tilsendt.

Hvis du ønsker at vide mere om undersøgelsen, kan du kontakte Pia Hjort på tlf. 30 31 60 25 eller Christen B. Jensen på tlf. 41 20 20 83, som er ansvarlige for de to projekter.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring