Topbanner

Nyhed

Ny mand på posten som skydeleder

Carsten Bo Larsen er tiltrådt i sin nye funktion som skydeleder. En stor mundfuld, da han jo frem over står for hele kompagniet skydeuddannelse.

22-01-2017
Tekst & foto: Webredaktør Jørgen Krätz Andersen
Lørdag den 21. januar kl. 0900 ankom de første skytter på skydebanen ved Trehøje. Banen var klar og mærket op, så ingen kunne være i tvivl om hvor man skulle opholde sig i forløbet. Der var slæbt borde ned på banen, hvor der på de ene var kaffe og vand samt kasserne med bundstykker. FSBM Frank stod for kontrol og eftersyn af våbnene og her efter blev skytterne så kaldt frem til ventelinien, markeret med rød minestrimmel på tværs.

Næsten step var klarlinien, også markere med rød, hvor skytterne blev registreret og fik udleveret ammunition, dette blev styret med hård hånd af Paul. Så blev skytterne briefet om bestemmelserne og der kunne stilles spørgsmål. Ønskede man prøveskud eller ville man gå direkte til K 7 skydningen.

Nu var skytterne på skydelinien og her var det SKLÆ Bernd som styrede begivenhederne, mens Carsten Bo kunne stå bag ved og overvåger det hele.

Der var ualmindelig stor tilfredshed med Carsten Bos tiltag og afvikling. Der var ingen der overtrådte linien før man fik lov til det og der skal lyder en stor ros til Carsten for hans initiativ og gennemførsel af skydningen.

K 7 skydningen er nødvendig, hvis man ønsker at kunne deltage i VJTF. Vagttjeneste er obligatorisk og blandt andet her kræves K 7 gennemført.
En snes skytter var mødt frem og kunne samtidig nyde en herlig dag med dejlig januarsol på skydebanen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224