Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​MHV fremtidige ledelsesteam: (fra venstre) Palle Hjørngaard Lauritsen, Peter B. Kayser Nielsen, Anders Bloch Sørensen, Henrik Holck Rasmussen, Per Skov Madsen og Anders Frishøj.

Godt på vej mod det nye Marinehjemmeværn

Arbejdet med at få alle opgaver og alle medarbejdere i Marinehjemmeværnet ført godt over i den nye organisation er kommet et stort skridt videre. De fleste ved nu, hvor de skal være, og hvem der bliver deres fremtidige chef.

28-10-2016
Af Ninna Falck

Siden Marinehjemmeværnets rammer inden for omstillingen af Hjemmeværnet blev afklaret, er der blevet arbejdet intenst for at få alle brikker til at falde på plads: Marinehjemmeværnets opbygning, opgavernes fordeling og ikke mindst stillingerne til de enkelte medarbejdere.

Samtlige ansatte har nu fået besked om deres fremtidige placering i Marinehjemmeværnet. Nogle har dog fået mere klar besked end andre. Det skyldes, at den endelige afklaring for alle Hjemmeværnets civile administrative medarbejdere desværre er skudt til udgangen af 2018. 

Fra tre myndigheder til én
Som de fleste allerede har hørt, vil de to Marinehjemmeværnsdistrikter blive nedlagt, og efter nytår vil alle medarbejdere og alle opgaver blive samlet i ét Marinehjemmeværn, som vil få adresse i både Århus og Korsør. Placeringen i Århus kender vi, og der arbejdes med en plan for udflytningen til Korsør.

Opgaverne fra det nuværende rederkontor og de to distrikter vil i fremtiden blive fordelt i fire sektioner: Redersektionen, Operations- og planlægningssektionen, Ressourcesektionen og Flotillesektionen. Her er de fire fremtidige chefer også udpeget. De står nu midt i at få alle opgaver beskrevet og endeligt fordelt på medarbejdere. Operations- og planlægningssektionen, Ressourcesektionen og Flotillesektionen vil have medarbejdere placeret i både Århus og Korsør. 

Samtidig har vi fået en helt ny funktion i Marinehjemmeværnet, nemlig en stabschef. Han får det udfordrende job at få de fire nye sektioner til at spille sammen og bringe transformationen i hus både så gnidningsfrit som muligt, og så man ude i de spidse ender stadig bliver støttet så godt som muligt.

Ledelsen i Marinehjemmeværnet efter årsskiftet
  • Chef for Marinehjemmeværnet, kommandør Henrik Holck Rasmussen
  • Stabschef i Marinehjemmeværnet, kommandørkaptajn Anders Bloch Sørensen
  • Chef for Redersektionen, orlogskaptajn Per Skov Madsen
  • Chef for Operations- og planlægningssektionen, orlogskaptajn Anders Frishøj
  • Chef for Flotillesektionen, orlogskaptajn Palle Hjørngaard Lauritsen
  • Chef for Ressourcesektionen, orlogskaptajn Peter B. Kayser Nielsen
Følg med i udviklingen og få mere uddybende information om omstillingsprocessen i HJV-Magasinet, Martha, MHV-nyt og her på hjv.dk 

Organiseringen af Marinehjemmeværnets ansatte struktur efter årsskiftet




 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring