Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Billede: Gniben: Demo af 76 mm Oto Melara Super Rapid kanon, der kan skyde op til 120 skud i minuttet.  Fotograf: Daniel Mathiasen 

Kom med til MHV informationsseminar

Hvordan kan man optimere sine sider på facebook? Hvad skal der til for at være klar til at modtage nye folk? Hvordan arbejder lokalpressen – og hvordan rammer vi med vores historier? Jeres flotille kan da ikke undvære at være med på Info-seminar!

18-10-2016
Af Ninna Falck

11. – 13. november mødes alle informationsinteresserede i Marinehjemmeværnet på det stemningsfulde og selvfølgelig dybt maritime ’Søværnets Våbenkursus’ på Sjællands Odde.

Vi har lagt os i selen for at skrue et meget varieret program sammen. Der skulle være relevant indhold for både rekrutteringsofficerer, kontaktofficerer og andre ude i flotillerne, som beskæftiger sig med informationsvirksomhed.

MASSER AF NY OG NYTTIG INSPIRATION:

Hør Chef for Marinehjemmeværnet, kommandør Henrik Holck Rasmussen, fortælle om den rivende udvikling, som Marinehjemmeværnet er inde i lige nu.

Få nye tricks til at optimere jeres lokale nyheder/feeds på facebook ved at samarbejde med andre, bruge #hashtags og andet spændende sammen med Malte Dannerfjord, som blandt andet har arbejdet for Søværnet og Forsvarsakademiet.

Hør Chef for Kommunikationsafdelingen i Hjemmeværnskommandoen, Carsten Engedal, fortælle om sit syn på udviklingen inden for Hjemmeværnets kommunikation og rekruttering​

Debattér med dine kollegaer: Hvordan hverver vi til specifikke funktioner - og ikke mindst: Hvad der skal til, for at flotillen er klar til at modtage nye medlemmer.

Lær mere om, hvordan du arbejder med lokalpressen - og hvordan medierne arbejder i dag på nettet og på tryk. Mød journalist Ole Grosen og få gode fif med hjem.

Få en præsentation af den nye LPU af informationsofficer Jess Abrahamsen

Lær at lave lækre foldere, plakater og visitkort med Hjemmeværnets nye skabeloner. Søren Holm fra Kunde & Co tegner og fortæller.

Udvid dit netværk i Marinehjemmeværnet og bliv inspireret af, hvordan man gør tingene i andre flotiller.

… med mere

Der er pt 33 tilmeldte, og der er stadig ledige pladser: jo flere vi bliver – des bedre

Log ind og meld dig til i AKOS: Klik her! 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring