Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Natasja skød sig til Dronningens Pokal

​Marinehjemmeværnets Natasja Ottesen fra flotille 201, sikrede sig både guldmærker, dronningepokal og titlen som Hjemmeværnets bedste skytte i 2017, og det blev fejret i Korsør

17-04-2018

Af Helle Kolding

Egentlig var det vist et almindeligt flotilleaftensmøde. Men med et blev det noget helt andet.

Pludselig dukkede kommandør og Chef for Marinehjemmeværnet, Henrik Holck Rasmussen, og kaptajnløjtnant Ejvind Vonsild op i lokalerne, medbringende en meget spændende pose med nogle fint indpakkede sager.

Blandt deltagerne i mødet var nemlig også Natasja Ottesen, og det overraskende besøg gjaldt hende. Kommandøren kunne oplyse hende og de fremmødte om, at Natasja bare har et træfsikkert blik og en rolig hånd. Hun er nemlig blevet årets Landsskytte i Hjemmeværnet. Og ikke nok med det, hendes flotte resultater på skydebanen har også gjort hende til Bedste kvindelige skytte i Marinehjemmeværnet, og dermed var hun også kvalificeret til at modtage Hendes Majestæt Dronningens vandrepokal, der overrækkes til netop den bedste kvindelige i årets løb.

Til titlen som Landsskytte hører der også en erindringspokal, der dog skal gives videre til næste års landsskytte ved årsskiftet. Men en lille sølvkop får landsskytten dog lov til at beholde i til evig tid. Også Majestætens pokal skal gives videre, men her får modtageren et smukt smykke til erindring, der som pokalen er designet af Dronningen selv.

Det var en meget overrasket og glad Natasja Ottesen, der modtog de flotte pokaler. Skydningen foregik sidste år på ’let støttevåben’, LSV 04, hvor Natasja ved skydningen i august sikrede sig 190 point ud af 200 mulige. Til daglig hører Natasja til i Flotille 201 Maritime Force Protection med base i Korsør.

Læs mere om Maritime Force Protection

Herunder:
Chefen for Marinehjemmeværnet, Henrik Hock Rasmussen, Natasja Ottesen og Ejvind Vonsild.




 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring