Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Dirigenten Kristjan og musiksagkyndig Lennart og Musikkoordinator Erik i dyb koncentration

Årsprøve gennemført

Årsprøve gennemført den 22. marts

24-03-2018
Torsdag den 22. marts skulle oprindeligt have været en almindelig øveaften.
 
Det blev det ikke, i stedet fik vi besøg af OS Dennis Christiansen fra Hjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster, Musiksagkyndig Lennart Blak Jensen og Musikkoordinator Erik Petersen. De besøgte os, i forbindelse med den årlige prøve, en prøve der består af to elementer - en koncert og en prøve på march med musik.
 
Det blev en meget hyggelig aften, hvor de tre gæster, fik hørt noget god musik og set et musikkorps marchere indendørs i Antvorskov Musiksal. Musiksalen var ikke det bedste sted at marchere, men det gik alligevel. Erik Petersen kommenterede forholdene på den måde, at han sagde at hvis vi havde været udendørs havde vi nok kunnet agere lidt anderledes end det var tilfældet indendørs..
 
Den gode musik bestod af ialt 6 melodier heriblandt,  Spillemands March, Great Is Thy Faithfulness, Aarhus Tattoo, Canzon a 4. Musikken blev godt modtaget, Lennart havde efter koncerten lidt gode kommentarer, som vi sammen med den skriftlige tilbagemelding kan bruge i forbindelse med vores fremadrettede arbejde.
 
Alt i alt en rigtig god aften i godt selskab.
 
Så tak for besøget, vi glæder os til næste gang vi ses, forhåbentligt ved den planlagte Forårskoncert, der afvikles sidste torsdag i april måned - den 26. april på Antvorskov Kaserne.

Fakta


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring