Topbanner

Om os

Om  Hjemmeværnets Musikkorps Vestsjælland


Korpset består af amatørmusikere, der har tegnet kontrakt med hjemmeværnet for at gøre tjeneste ved musikken. Musikkorpset holder til på Antvorskov Kaserne i Slagelse.

Musikkorpset kan følges på Facebook. 
Find det under: Musikhjemmeværnskompagni Vestsjælland
 

Vi har, i Hjemmeværnets Musikkorps Vestsjælland, brug for flere musikere. Det er gratis at spille i orkesteret. Der stilles blot nogle få krav: Du skal kunne læse noder, være over 18 år og har eller har haft rutine på instrument i en af følgende iinstrumentgrupper: messing, træ eller slagtøj, og kunne optages i Hjemmeværnet.

Hjemmeværnets Musikkorps Vestsjælland er et harmoniorkester og vi har ledige pladser i alle instrumentgrupper. Vi mangler dog især slagtøj og træblæsere, samt cornetter og trompeter. Vi øver hver torsdag fra kl 19.00 – 22.00 i Auditorium 2 på Antvorskov Kaserne, og derudover har vi omkring 15 – 20 arrangementer om året.
Er du interesseret, så ring til Lars de Molade på tlf 24275095 eller send ham en mail på muhvkvsj-kc@hjv.dk. Du er også velkommen til at møde op, og se, hvad vi er ”for nogen” .

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224