Topbanner

Nyhed

Nyheder til 1. deling

Ny fungerende gruppeføre for 2. grp.
Spænende aktiviteter i vente efter ferien er overstået.

14-08-2016
Her følger en lille nyhedsopdatering til 1. deling.

Michael Bo Sørensen tiltræder som fungerende gruppeføre for 2. gruppe. Michael har i foråret gennemført ABK og ansøgt om at komme i stilling som gruppeføre, derfor indleder vi nu et forløb hvor han bliver sat i stillingen NK i 2. grp, indtil han senere kommer op og bliver kan blive GF. Velkommen til delingen Michael, jeg håber på et godt samarbejde.
Til de folk der nu er i 2. grp, dette betyder at i nu har Michael at tage kontakt til før i kontakter mig.

Der ud over har vi også fået nogle flere personer i delingen og vil bliver ved med at blive størrere. Det er dejligt, så byd nu alle godt velkommen når i ser dem. Flere har også gennemført uddannelser og er rigtig godt på vej til at blive helt færdige.

I de kommende måneder er der flere opgaver og aktiviteter, til-/afmeld jer dem disse  aktiviteter så hurtigt som muligt.
Bakke lukning d. 4 september er en priotet.

Som i også kan læse her under nyheder så vil der i løbet af 3. kvartal i år komme en alarmeringsøvelse med en varighed på 4 timer.

Vi ses derude!

Kristian Witten Hjaltason
DF 1. DEL

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224