Topbanner

Nyhed

Motorcykler ankommer til Bakkens parkeringsplads
​Motorcyklerne ankommer til Bakkens parkeringsplads.

Bakkens lukning 2016

Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby støttede med trafikregulering i forbindelse med afslutningen af Dyrehavsbakkens 433. sæson.

04-09-2016
​Til verdens ældste forlystelsespark, Dyrehavsbakken i Klampenborg, knytter der sig mange traditioner. En af traditionerne er det motorcykeloptog, som siden 1965 to gange om året har kørt fra Nørrebro til Bakkens parkeringsplads for at markere Bakkens åbning og lukning.
 
I forbindelse med Bakkens lukning søndag den 4. september 2016 støttede Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby Nordsjællands Politi med trafikregulering på strækningen fra Tuborgvej til Bakkens parkeringsplads, så motorcykeloptoget kunne afvikles på sikker vis. Langs hele ruten mellem Nørrebro og Bakkens parkeringsplads var i alt mere end 50 hjemmeværnssoldater indsat til at løfte opgaven.
Under ledelse af Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby deltog også personel fra Hjemmeværnskompagni Fabriksparken og Politihjemmeværnskompagni Slagelse i bemandingen af de poster, der var oprettet langs ruten.
Sensommervejret viste sig ikke fra sin mest strålende side, men 190 motorcyklister havde alligevel valgt at trodse regnen og at holde traditionen i hævd.​
 ​
Tekst og foto: SG Jan E. Balling 

Fakta

Bakkens historie regnes fra året 1583, hvor den unge pige Kirsten Piil ifølge legenden fandt den berømte kilde, som den dag i dag bærer hendes navn.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224