Topbanner

Nyhed

​Få minutter før løbsstart: Klar til indsats. Foto: Tine Grave

Sensommerens sidste trafikreguleringsopgave

Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby støttede med trafikregulering i forbindelse med De Grønne Griseløb den 24. september 2017.

24-09-2017
​En af de begivenheder, der markerer overgangen fra vinter til forår og igen fra (sen)sommer til efterår, er De Grønne Griseløb, som afholdes to gange hvert år - den sidste søndag i henholdsvis marts og september.

De Grønne Griseløb var tidligere kendt som Griseløbet, men har skiftet navn for at markere, at der på samme dag afholdes tre forskellige løb, nærmere bestemt distancerne 5 km, 10 km og halvmarathon.

Sensommerens (men ikke årets!) sidste opgave fandt derfor sted ved Rundforbi Stadion i Nærum, hvor Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby i samarbejde med SNIK Atletik sørgede for, at de omkring 350 løbere, som var tilmeldt løbene, kunne komme sikkert rundt på deres ruter.

For at løse opgaven stillede kompagniet med fem soldater, som varetog trafikreguleringen i krydset Rundforbivej / Egebækvej i nærheden af løbenes start- og målområde på Rundforbi Stadion.

Tekst: Jan E. Balling 

Fakta

De Grønne Griseløb er opkaldt efter Nærumbanen - "Grisen" - som tidligere kørte hele vejen fra Kongens Lyngby til Vedbæk. Strækningen fra Nærum til Vedbæk er i dag asfalteret og udgør en del af De Grønne Griseløbs rute.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224