Topbanner

Nyhed

Indvielse af havnebassin ved Skovshoved Havn.

Søndag den 3. maj, var Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby ude ved Skovshoved Havn og regulere trafikken, hvis dette blev nødvendigt.

03-05-2015
Opgaverne for et politihjemmeværnskompagni, kan være mange. Eftersøgninger, afspærringer eller beredskab ved storm. En af de andre mange opgaver, der ofte ses i lokalbilledet er, når der trafikreguleres af Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby.

Tilstedeværelsen af Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby kunne opleves i søndags, da politiet ved Station ​SYD bad om hjælp til at regulere trafikken, hvis det blev nødvendigt. Det nye havnebassin skulle indvies og det var forventet, at mange ville dukke op, for at deltage i den glædelige begivenhed, efter mange måneder med byggerod.

Selvom alt arbejde ved Skovshoved Havn ikke er helt færdig, var der omkring 500-600, der kom for at være med i festen, hvor borgmester Hans Toft holdt en tale i de nye omgivelser.

I den senere tid, har Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby haft travlt. I sidste uge var der brand ved Experimentarium i Hellerup. Her blev der etableret og opretholdt afspærring fra om eftermiddagen den 27. april indtil dagen efter. Få dage før, gik BT Halvmarathon af stablen og få uger før åbnede Bakken, hvor mere end 19 m/k var ude og regulere trafikken og sørge for, at alt gik glat.​​ 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224