Topbanner

Nyhed

​Der stilles op til billeder.

Kronhjort på fotoshoot

Du har sikkert set os rundt omkring. Ofte har vi gule veste på og yder en støtte til politi og samfund. Vi regulerer trafik, afspærrer og yder assistance i forhold til bl.a. oversvømmelser, men snart får du os at se på en lidt anden måde.

02-11-2015
Netop nu arbejdes der, på en ny reklamekampagne til Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby. I et samarbejde med Totalforsvarsregion Sjælland, er der planlagt et forløb, hvor der vil komme plakater op i lokale busser og på uddannelsesinstitutioner i kompagniområdet. Der vil blive fulgt op med annoncer i lokale aviser og på sigt skal der laves postkort og foldere med nye flotte billeder, der i lørdags blev taget ude i Dyrehaven.

I lørdags var der således fotoshoot, hvor billederne til den nye kampagne skulle tages. I samarbejde med fotograf Christian Sundsdal, mødtes vi fem styks fra kompagniet ude i Dyrehaven, hvor der skulle tages billeder. Vejret var perfekt og de smukke efterårsfarver spillede en skøn rolle i baggrunden på vores billeder. Der var valgt et location, hvor vi også havde en af de ikoniske røde porte i baggrunden.


Vi kom lidt sent i gang, for når man begiver sig ud i naturen, må man tage højde for, at der kan ske ting og sager, der ikke lige er planlagt. Så da vi skulle i gang med set up og fotografen skulle teste lyset, blev vi mødt af en stor flot kronhjort med et kæmpe gevir, der kom brummende hen imod os. Så imens at chefen i området (kronhjort), lige skulle se os an, måtte vi vente lidt på at komme i gang. Efter lidt tid, gik kronhjorten stille og roligt, over til nogle træer og så kunne vi komme i gang med at tage billeder.

Politihjemmeværnet er yderst aktivt, når det kommer til opgaver i det daglige. Støt stigende er antallet af de henvendelser, som der kommer fra politiet og vi er ofte ude og yde en uundværlig støtte til samfundet. Derfor har vi brug for flere hænder til at løfte opgaverne. Med denne særlige kampagne i ryggen, forventes det, at der kommer skub i rekrutteringen og at vi fremover, kan være flere om at yde en frivillig indsats i Politihjemmeværnskompagni Gentofte-Lyngby. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224