Topbanner

Nyhed

En traditionsrig dag - Mølleåsejladsen

Af: Susie Olsen Cowan.
Traditionen tro, blev Mølleåsejladsen afholdt. Siden 1962 har spejdere trodset vejr og vind, for at bygge deres eget fartøj og tage udfordringen op, der hedder: "Mølleåsejladsen".

17-08-2014
Ruten er ca.syv kilometer lang og kommer igennem noget af Danmarks skønneste natur omkring Mølleåen i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Undervejs i sejladsen, er der flere overgange, hvor deltagerene skal over vejen. Der kom vi ind i billedet.

Otte m/k fra Politihjemmeværnet Gentofte-Lyngby stillede op, lavede sluser på veje og sørgede for, at alle spejderne, også de meget våde, kom videre til deres næste etape af sejladsen. Humøret var højt og det var en rigtig god dag. Som IT-BM hos Gentofte-Lyngby sagde:"det er jo en af de der hyggeopgaver, som man gerne vil være med til, udover de andre opgaver.

Måske har man selv været spejder engang, og enkelte i kompagniet, er det stadig, så denne opgave er helt sikkert en af vores "hygge" opgaver". 

Sejladsen sluttede omkring kl.17.00, da de sidste var kommet i mål. Både en masse våde spejdere på både bygget af granris, men også de kendte, såsom "pandekagebåden" og "popcornbåden", der deltog i Old Boys klassen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224