Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Opgaverne var blandt andet at patruljere i anlægget i Nibe by, for at tilbyde sanitets hjælp og i øvrigt bare snakke med folk

Nibe Festival 2018 vel overstået

POHVKHIM har siden søndag været involveret i Nibe Festivalens' afvikling.

08-07-2018

Med den varmeste sommer i mands minde kunne alle forudsige en meget varm og sveddryppende festival. Temperaturen var alle dage i dagtimerne dog også min. 20 gr. med slet ingen regn, hvorfor det for alle gjaldt om at drikke rigelige mængder vand.

Kompagniet havde placeret sit tilholdsted umiddelbart udenfor hovedindgangen. Her var der en livelig trafik af festival gæster, der skulle til og fra festpladsen.
På grund af de mange små og store skader som gæsterne pådrog sig mellem festpladsen og Nibe by, kom festivalens små ambulancer jævnligt forbi med både horn og lygter. Det var selvfølgelig ærgeligt for den tilskadekommende, men til stor glæde for kompagniets blå-blink-entusiaster.
Som noget nyt forsøgte kompagniet sig i år med selv at stå for forplejningen. Torben Nilaus havde tilbudt sig som chef kok, hvilke alle var meget tilfredse med. Hvis nogen af kompagniets deltagere er gået fra festivalen med tom mave, har det været den pågældendes egen skyld, da der hver dag var god og rigelig mad.
I år kom der støtte fra kompagnierne Sindal/Hirtshals, Vesthimmerland, Jyske Aas og Politikompagni Aalborg Syd.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring