Topbanner

Nyhed

Nyt fra KC

Så er sommeren ved at være afsluttet & vi er alle tilbage til normal hverdag, men der er dog lige to ting jeg vil bringe op i jeres opmærksomhed.

20-08-2017
Skydning den 09. september 2017, kl. 09-15.00 på Antvorskov

Ja, vi skal på skydebanen igen, & som vi plejer starter vi op med at skyde den obligatoriske K-7 skydning så alle for gjort det & til dem som allerede har gennemført den skydning, så er den god at "varme op" på.


Alle skytter skal medbringe fuldt feltmæssig udrustning, det vil sige at I skal medbringe hjelm, basis, feltflaske, rygsæk inkl. indhold, samt selvfølgelig jeres våben.


Hvad skal vi så lave på skydebanen ? Tro mig, det er en overraskelse - men for dem som kender mig godt så ved de at det nok skal blive lærerigt, sjovt & underholdende.

Om vi bruger hele dagen ved jeg endnu ikke, så kom tidligt. Præcist hvad tid vi går i gang ved jeg heller ikke, men vi skal nok finde på noget for at fylde tiden ud. Om der bliver grill-mad som sidst ved jeg heller ikke, men kom & se efter selv, du kunne jo blive positivt overasket.


Om jeg glæder mig - ja - det kan I tro at jeg gør


T-shirts

Der er indkøbt en beige T-shirt pr. mand til brug sammen med den nye MTS (Multi Terræn Sløring) uniform & alle kan få udleveret en på vores depot hos FSBM Jannik Jørgensen. Det er en T-shirt med HJV-logo på brystet & ærmet.


Samtidig er jeg i samarbejde med Støtteforeningen i gang med at undersøge hvad beige T-shirts med POHVKNSV logo & "Politihjemmeværnet Næstved" vil koste at få fremstillet lokalt. Det vil i alle høre mere til når vi er klar, for jeg tænker at det vil være et godt supplement.


Det bliver Støtteforeningen der vil stå for salget af T-shirts så hold øjne & øre åbne


KC Gert Lindenskov
POHVK NSV

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224