Topbanner

Nyhed

POHVK NSV fanger menneskesmugler

Vores mand Rene Andersen som er indsat ved grænsen i Rødbyhavn var vågen tirsdag aften.

10-09-2016

Det var noget af et menageri, der forsøgte at komme ind i Danmark tirsdag aften klokken 22.35 ved Rødby Havn.

Tirsdag aften var en normal aften i Rødbyhavn for Rene Andersen. Han skulle kontrollerer indrejsedokumenter som normalt. Han stoppede en bil med 5 personer og kiggede papirerne igennem. Der var noget der ikke passede. Personen på det ene dokument lignede ikke, så Rene var vågen og tilkaldte politiet.

Hold godt fast:

Tre tyske statsborgere, en indisk statsborger med spansk opholdstilladelse og endelig en mand med indisk pas og italiensk opholdstilladelse – den sidste person havde endda også tyske ID-papirer med et falsk navn.

Han erkendte på stedet, at han havde forsøgt at svindle med sin identitet for at komme ind i landet. Hvorfor melder historien ikke noget om. Manden blev anholdt og sigtet for personfalsk og ulovligt ophold. 

De fire øvrige mænd blev også anholdt. Flere af dem vil formentligt blive sigtet for menneskesmugling, oplyser Jan Schmidt fra Udlændingeafdelingen. De sigtede vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing.

Efter ransagning af bilen fandt politiet yderliger dokumenter gemt under kølerhjelmen, dette bestød at de tre blev varetægts fængslet i fire uger og de to andre blev sendt ud af landet.

Rigtig godt arbejde af vores folk ved grænsen og det viser med tydelighed behovet for netop denne kontrol.

Resized_20160910_135458.jpeg 

Godt gået Rene......


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224