Topbanner

Nyhed

Fg GF MG Kenneth Brogaard

Tov holder på nye medlemmer

Vi har oprettet en UDDGRP (Uddannelses Gruppe) hvor vi samler alle der skal igennem Lovpligtig Uddannelse. Kenneth Brogaard er fungerende fører for denne gruppe.

31-01-2016

Vi har oprettet en UDDGRP, hvor alle dem der skal igennem LPU samles.

Kenneth Brogaard er sat på som tov holder, og har dermed fået til opgave, at motiverer folk til hurtig tilmelding af LPU - samt POFUNK hvis den kan passes ind efter LPU 1.

LPU 1 skal jf. kontrakt gennemføres inden for det første år, derfor vil Kenneth Brogaard kontakte folk ugentligt indtil tilmelding af LPU 1 er på plads.

Fremadrettet vil tilmelding til LPU 1, forsøgt foretaget samtidig med afhentning af Uniform. Dvs. at folk får datoerne til LPU ved måltagning og har så indtil afhentning af tøj til at finde tid til LPU 1.

Alternativ er selvfølgelig BOOTCAMP

Kenneth Brogaard forsætter stadigvæk i 1.1 men har blot "vundet" en ekstra opgave som UDDGF, selvfølgelig i tæt samarbejde med DF

Så bare kom med nye folk...... Kenneth Brogaard er klar.

PT er der 4 i gruppen hvoraf de to allerede er tilmeldt LPU, den tredje vil på bootcamp og den fjerde er gået under jorden, men ham skal vi nok finde og evt få afklædt pga. manglende overholdelse af kontrakt.

Vil lige nævne at i sådan en forbindelse er man erstatningspligtig for alt udleveret hjemmeværns materiel - og det kan blive dyrt.

Vi ses derude

Fakta

LPU 1 SKAL gennemføres inden for det første år efter kontraktunderskrivning

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224