Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Mich Klausen, polititjenestemand og medlem af hjemmeværnet i Hjemmeværnsbladet

Mich Klausen i Hjemmeværnsbladet

Personligt er Mich Klausen ikke i tvivl om, at Hjemmeværnets lederuddannelse er noget af det vigtigste, han kan tage med over i det civile liv.

25-03-2016
Denne artikel kan du læse i sin helhed, i det nye nummer af hjemmeværnsbladet.

”Den har været medvirkende til min optagelse på Politiets Før-leder-uddannelse. Jeg har også fået ledererfaring i Hjemmeværnet, så min faglige bagage består af flere elementer. Dertil kommer en større forståelse for samarbejde på tværs af organisationer, og hvad det indebærer i forhold til Politiets partnere,” siger Mich Klausen. Han begyndte i Politiet i 2003. Før-lederuddannelsen er et 2½ års forløb, hvor kandidaterne efter planen tager diplommoduler og slutter af med en udnævnelse til politikommissær. Derfor er Mich Klausen nu gået fra at være kaptajn og kompagnichef i Politihjemmeværnet til at være menig ordonnans med en rådgivende funktion, indtil den nye kompagnichef er kommet helt ind i de administrative, personalemæssige og uddannelsesmæssige sager. Dermed er en hurtig og hektisk karriere i HJV slut. I hvert fald de næste 2½ år. 



​​​​​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring